Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, коментира победата на отбора

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, коментира победата на отбора
Коментари Харесай

Тен Хаг: Можеше да вкараме още


Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик загар Хаг, разяснява успеха на тима си от отсрочения мач на 32-ия кръг на Висшата лига срещу Челси с 4:1. Нидерландският експерт похвали играчите си, че запзиха централизация, поради която стигнаха до окончателния триумф.

„ Искахме да спечелим и показахме победоносна настройка. Челси има изключителни играчи, само че ние бяхме в действителност положителни на контраофанзива, бяхме в действителност рискови. В резултат на това успяхме да вкараме четири гола. Трябваше да вкараме повече, само че и те можеха да вкарат. Все още можем да приключим трети във Висшата лига този сезон. Важно беше, че запазихме централизация и в това време да допуснахме травми ”, сподели загар Хаг, представен от BBC.

С успеха Манчестър Юнайтед гарантира мястото си в Шампионската лига през идващия сезон, което ще е първо присъединяване за “червените дяволи ” в “турнира на богатите ” от 2021 година, откакто през предходната акция приключиха отвън топ 4 и този сезон участваха в Лига Европа, където стигнаха до етапа на 1/4-финалите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР